با مشارکت بنیاد خیرین دانشگاه برگزار گردید.

دومین نشست صمیمانه خانواده و دانشگاه

۲۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۵۱۶ اخبار روز همایش ها خیرین
تعداد بازدید:۳۲۰۱
دومین نشست صمیمانه خانواده دانشگاه در ادامه نشست اول، ویزه دانشجویان دانشکده های پردیس مرکزی و خانواد های ایشان 26 بهمن 96 در محل دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار گردید.
دومین نشست صمیمانه خانواده و دانشگاه

در ادامه نشست اول خانواده و دانشگاه، قسمت دوم این برنامه ویژه دانشجویان ورودی 96 دانشکده های مستقر درپردیس مرکزی(دانشکده های حقوق و علوم سیاسی، روانشناسی و علوم تربیتی، علوم ارتباطات، مدیریت و حسابداری) و با حضور خانواده های آن ها، پنج شنبه 26 بهمن ماه 96 در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار گردید. در این نشست رئیس دانشگاه، روسای دانشکده ها و مدیران مربوط و مدیر عامل بنیاد خیرین، آقای اکبر آخوندی حضور داشتند و هر یک به ایراد سخن و پاسخگویی به سوالات والدین پرداختند. در این مراسم مدیر عامل بنیاد خیرین دانشگاه علامه طباطبایی ضمن معرفی بنیاد و اهداف و عملکرد آن تا کنون، از همه والدین درخواست همکاری در زمینه های گوناگون مادی و معنوی نمودند تا بدین وسیله نیل به اهداف کلان بنیاد با مشارکت جمعی آسان تر گردد.

گزارش تصویری :

نظر شما :