افتتاح رسمی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه

۲۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۵۱۵ اخبار روز توسعه زیرساختی
کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه که به همت بنیاد خیرین تجهیز و به دانشگاه علامه طباطبایی اهدا گشت،با حضور وزیر علوم 28 اذر 96 افتتاح شد.
افتتاح رسمی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه

کتابخانه مرکزی و اسناد رسمی دانشگاه علامه طباطبایی عنوان یکی از بزرگترین و مجهز ترین کتابخانه ها در سراسر کشور با حضور وزیر علوم،تحقیقات و فناوری آقای دکتر غلامی و رئیس دانشگاه، اقای دکتر سلیمی، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه،اعضای هئیت مدیره بنیاد خیرین،استادان و کارمندان اداری دانشگاه سه شنبه 28 اذر ماه 96 افتتاح گردید. تجهیز این کتابخانه را مهندس کاظم قلمچی عضو هیئت مدیره بنیاد خیرین دانشگاه و متولی بنیاد علمی و فرهنگی قلمچی(وقف عام) انجام دادند که به دانشگاه علامه طباطبایی اهدا گشت و شامل میز مطالعه، صندلی و قفسه کتاب ها می باشد. گفتنی است این کتابخانه جزو سازه های سبز تلقی می گردد و 80 درصد نور آن به صورت طبیعی تامین می شود.

گزارش تصویری :