با مشارکت بنیاد خیرین دانشگاه برگزار گردید.

نشست(اول) صمیمانه خانواده و دانشگاه

۲۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۵۱۳ اخبار روز همایش ها خیرین
نشست خانواده و در محل دانشگده ادبیات و زبان های خارجی برگزار گردید. دانشگاه ویژه دانشجویان ورودی 96 و خانواده های ایشان باحضور ریاست محترم ،مدیران و حاج محمد رضا کارگری رئیس هیئت مدیره بنیاد خیرین دانشگاه 23 اذر در دانشکده ادبیات برگزار گردید.
نشست(اول) صمیمانه خانواده و دانشگاه

نشست صمیمانه خانواده و دانشگاه ویژه دانشجویان ورودی دانشکده های خارج از پردیس مرکزی(دانشکده ادبیات و زبان های خارجی، اقتصاد،الهیات و بیمه اکو) آذر ماه 96 در محل دانشکده ادبیات و زبان های خارجی برگزار گردید. هدف از برگزاری این نشست برقرای ارتباط صمیمانه خانواده های دانشجویان نو ورودی با دانشگاه به منظور پیشرفت بهتر دانشجویان و جلوگیری از اسیب های اجتماعی بود. در این نشست اقای دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علاوه بر مطالب گوناگون به نقش خانواده ها در حمایت مادی و معنوی از بنیاد خیرین به منظور پیشرفت دانشگاه اشاره نمودند. در ادامه اقای محمد رضا کارگری رئئیس هیئت مدیره بنیاد در قسمت سخنرانی و پاسخگویی به سوالات، با ذکر مطالبی در تایید سخنان رئیس دانشگاه، به ضرورت همیاری و همفکری خانواده های دانشجویان با بنیاد خیرین به جهت دستیابی به اهداف کلان این بنیاد اشاره نموده و از همه ایشان دعوت به همکاری نمودند.

گزارش تصویری :